Vi er

Børnehuset Akeleje Blegen 39 6200 Aabenraa www.boernehuset-akeleje.dk mail@boernehuset-akeleje.dk telefon: 9198 8877 Du er hjerteligt velkommen til at komme fordi efter aftale, for at hilse på os og vores dejlige 3-6 årige børn (max.30). Hvis du ønsker det, hjælper vi også gerne med at finde en forælder til en rundvisning. Med kærlig hilsen Akeleje-teamet

Sprog

We understand what your child is saying and would love to talk to him or her. You are always welcome in our kindergarten. Wir verstehen, was Dein Kind sagt und wollen gerne mit ihm sprechen. Seid herzlich willkommen in unserem Kindergarten!

Ledige pladser / Venteliste

Vi har pt. få ledige pladser i 2021 . 

Åben børnehave

Børnehaven er åben for besøg efter aftale. Hvis I bare kommer forbi, kan vi desværre ikke garantere, at vi har tid til snak og rundvisning. Ved et aftalt besøg får I indblik i hvem vi er, hvad vi står for og husets indretning. 

Åbent hus

Vi holder jævnligt åbent hus for alle interesserede forældre og børn. Dato for næstkommende åbent hus fremgår af vores vores Facebook profil, hvor du også kan finde den aktuelle ”årets gang med leg og sang”.  

Åbningstider

Mandag til torsdag fra kl. 07.00 til 16.30 og Fredag fra kl. 07.00 til 16.00

Lukkedage

Børnehuset Akeleje holder lukket i uge 29 og 30 hver sommer samt 2 dage mellen jul og nytår, fredag efter Kristi Himmelfart og Grundlovdag.

Læreplan, og kostpolitik

Udleveres ved henvendelse i børnehaven.

Trafikpolitik

Akelejes gældende trafikpolitik kan findes her.

Rygepolitik

I Børnehuset Akeleje er der 100% rygeforbud. Rygeforbuddet gælder i hele arbejdstiden, fra man møder på sin vagt til denne slutter. Det accepteres ikke at der ryges i pauser. Alle der arbejder, er studerende eller er i praktik i Børnehuset Akeleje bliver gjort bekendt med dette inden ansættelse, og skriver under på, at de er indforstået med betingelserne. Overholdes rygeforbuddet ikke ophører ansættelsen øjeblikkeligt.

Ugens Rytme

Ugens dage har hvert sit faste indhold.
Mandag Lilleleg
Tirsdag Mellemleg
Onsdag Skoleleg og Grøddag
Torsdag Suppedag
Fredag Skovtur
Vores suppe, grød og brød er altid vegetarisk og ved forespørgsel vegansk. vi forsøger at tage hensyn til forskellige allergier. Vi bager og laver mad af økologiske (og biodynamiske) råvarer. 

Forældrebetaling

Det koster kr. 1950,- + kr. 150,- til dækning af kost (i alt kr. 2100) i måneden at have sit barn i Børnehuset Akeleje. Der ydes søskenderabat, og der kan søges friplads.

Det faste personales vagtplan

Personalets vagtplan ved fuld belægning er dagligt tilrettelagt i tre mønstre: 07:00 – 14:00, 08:00 – 15:30 og 10:00 – 16:30. Dette sikrer at der altid er mest personale til stede, når der er flest børn i børnehaven.