Mit barn føler sig tryg, når vi afleverer ham om morgenen. Han er glad når vi henter ham. Vi er meget glade for traditionerne, festerne og det det særpræg personalet giver vores barn. De 2 maddage i ugen og det daglige bagværk – og læren om naturen og jord til bord matcher vores egne værdier. Vi føler os trygge på den måde, vores barn bliver klædt på til verden.
Akeleje giver vores barn, i kraft af steinerpædagogikken, noget vi ikke selv kan give, blandt andet evnen til at fantasere. Mathilde fortæller eventyr herhjemme – det er helt fantastisk og helt klart Akelejes fortjeneste.
Ro, harmoni, velvære, venlighed, opmærksomhed – også på de særlige ting som et lille blad eller bær i haven. Jeg er ikke i tvivl om at vi valgte det rigtige sted til Julia. Hun er blevet selvstændig og fræk! Akeleje er en fantastisk modpol til den stressede hverdag, som flere af os selv lever i.
Når vi afleverer Sofie om morgenen er det i en rolig, hyggelig og tryg atmosfære. Der dufter af hjemmebag eller suppe, og der er tændt levende lys. Vi føler ikke, at vi afleverer hende i en institution.  
Børnehuset Akeleje emmer af hjemlig hygge, varme og kreativitet. Vi møder altid nærværende og engagerede pædagoger.
Når det er weekend glæder Chantel sig altid til at hygge sig med mor og far, men samtidig spørger hun ofte hvornår det er mandag igen med et glimt i øjet. Så kan vi mærke at hun føler sig godt tilpas i Børnehuset akeleje.
Første gang vi besøgte Akeleje blev vi modtaget af en stor gruppe knægte, der alle kravlede rundt oppe i et træ – uden at bekymrede pædagoger fortalte dem at de nu også skulle huske at passe på. Måske var det allerede dér vi bestemte os for at Joshva skulle gå i Akeleje. Som forældre til et barn med høretab var det vigtigt for os at vores barns særlige behov blev modtaget med åbenhed og nysgerrighed. Personalet har på forbilledlig vis tilegnet sig viden om Joshvas behov, og er gået til opgaven med at anvende teknologi så han ikke går glip af eventyr og fortællinger ved samling. 
Skønt at vi hver dag kan hente en møgbeskidt, træt dreng, som efter eget udsagn har haft travlt hele dagen. Det kan kun være sundt i vores øjne. Vi ser at vores dreng får lov til at være “lille” og samtidig “dreng”